Mclean – My Name !! Lagu Yang Pas Untuk Kalian Yang Sedang PDKT !!

Whuzzup guys,, wellcome back again to setiaONEbudhi’s blog. A place where you can do anything what you wanna do. #VJwannabe !! Hahahahah.

Hmmm, weekend nih guys. Udah pada punya planing gak nih buat menghabiskan waktu di malam minggu ini ?? Mudah mudahan apa yang kalian rencanakan bisa berjalan dengan baik dan bisa membuat kalian have fun (padahal gue sendiri belum punya planing apapun nih,, hadoooh #Madesu ).

BAYDEWEY, coba kalian tebak, kali ini gue mau posting apaan. Kalo ada yang bisa nebak, ntar gue kasih hadiah berupa “Ucapan Selamat”.
* hmm, mau posting Aplikasi ya ?? ==> SALAH !!
* posting Theme ?? ==> beuh, kan tadi udah.
* posting Game ?? ==> bukan, ayo tebak lagi.
* jangan jangan mau curhat lagi ya ?? ==> bujubuneng, nggak akh. Lagi males ngegalau.
* beuh, terus apaan dooong ?? #garuk2aspal

Hahahah, well well well. Berhubung dulu ada salah satu viewer blog ini yang request ke gue untuk posting sebuah lagu, jadi kali ini gue mau share sebuah lagu yang lagi gue doyan banget nih. Mau mau mau ?? Yuk kita codooot (jyaah).

Lagu yang akan gue share adalah sebuah lagu dari Mclean, judulnya My Name !! Lagu beraliran R’n’B ini sangat enak sekali di dengar. Apalagi kalau kita mendengarkannya via headset yang berkualitas tinggi, hentakan bass nya akan menggetarkan gendang telinga kita.

https://setiaonebudhi.files.wordpress.com/2011/07/mclean-myname.jpg?w=237

Lagu ini cocok banget buat kalian yang lagi PDKT an sama si Do’i. Jadi kalian suruh aja si Do’i untuk mendengarkan lagu ini, beuh, dijamin klepek klepek stadium 5 dah (dengan catatan si Do’i ngerti bahasa Inggris, hahahahah). Buat kalian yang mau ngapalin lagunya, nih gue kasih liriknya sekalian :

Mclean – My Name

i was in the darkness waiting to be found
my heart was locked away and beaten to the ground
tried to find my way but there was no way out
but when youre close to me, whenever youre around

you take the pain away, you make it worth the wait
and i pray that i will have you in my life always
and when my hope is gone you make me keep the faith
i guess what im tryna say

baby you got me falling uncontrollably in love,
never felt this way
got my heart, my soul but baby that just isnt enough
hey i wanna give you my name, my name, my name (hey)
i wanna give you my name, my name, my name i wanna give you my..

my everything and all that i possess
cos you deserve to be offered nothing less
you know im there for you like youve been there for me
but whenever im without you girl i find it hard to breathe

you take the pain away, you make it worth the wait
i was broken but you came along and mended me
now that my hopes restored and i can keep the faith
all i gotta say is baby you

got me falling uncontrollably in love,
never felt this way
got my heart, my soul but baby that just isnt enough
hey i wanna give you my name, my name, my name (hey)
i wanna give you my name, my name, my name i wanna give you my..

you take the pain away, you make it worth the wait (wait, wait..)
you take the pain away, you make it worth the wait (wait, wait..)

baby you got me falling uncontrollably in love,
never felt this way
got my heart, my soul but baby that just isnt enough
hey i wanna give you my name, my name, my name (hey)
i wanna give you my name, my name, my name i wanna give you my..

Lyrics taken from http://www.sweetslyrics.com

Hmmm, gimana guys ?? Mau gak ?? Enak banget lho lagunya, gurih gurih gimanaaaaaa gitu. Hahahahaha. Kalo mau, kalian langsung aja TONJOK link download di bawah ini. Kalian bisa memilih mau mendownload Mp3 nya atau Video nya (.3gp).

https://i2.wp.com/www.freeimagehosting.net/newuploads/ed6a2.jpg

#NowPlaying Mclean – My Name !! Via LCG Jukebox, mantep mament *sambil manggut manggut kayak marmut*

https://i0.wp.com/www.freeimagehosting.net/newuploads/8737b.jpg

#NowWatching Mclean – My Name !! Via LCG Smart Movie, mantap, model video clip nya cuaantiik tenan *ngiler atas bawah*

download[4]

Recent Post :

Writed by 'setiaonebudhi'.png

41 responses to “Mclean – My Name !! Lagu Yang Pas Untuk Kalian Yang Sedang PDKT !!

  1. With havin so much content and articles do you ever run into
    any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of completely unique content I’ve either
    authored myself or outsourced but it appears a lot of
    it is popping it up all over the internet without my authorization.
    Do you know any ways to help protect against content from being stolen?

    I’d truly appreciate it.

  2. My daughter has a Cavalier she needs for work & the stupid thing
    won’t start because of anti theft system. This has really caused her a lot of problems. How do you fix that?. . Any help would be extreme help to a sweet little girl who’d
    do anything for anyone, who is in a bad way, thank you.

    .

  3. gak mau koment apa2,cuma mau ngucapin selamat menjalankan ibadah puasa,dan mohon maaf lahir batin, bang bang tut,upz bang waw maksudnya.oia bang kunjungi juga blog saya bang Ughyx11.pun.bz.ditunggu kunjungannya.

  4. Mau Liat DANDANG Ukuran Medium..??
    m.facebook.com/photo.php?fbid=237444879622306&id=100000703884127&refid=7&_ft_a=100000703884127&_ft_tf=237444879622306&_ft_tpi=100000703884127&_ft_ti=7&_ft_sai=139629556061463&_ft_fth=53d7d00fac8468be&_ft_src=1&_ft_time_ft=1312062770&_ft_mf_objid=237444879622306

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s